HTML

Szubpol

Politika, szubjektívan.

Friss topikok

  • palutcaifiu: Gyurcsán legújabb, a választási rendszer megreformálásáról szóló javaslatának a megvalósítása soka... (2010.06.17. 09:19) Tők(etlenked)és

Linkblog

Előszó-Miért?

2008.12.08. 16:40 QQriQ

Nah, vágjunk bele a lecsóba.

Meguntam, hogy a másik interenetes naplómat szennyezzem be a mocskolódsásal a poltitikáról. Sok olyan dolog történik ma HUngáriában, ami személyszerint engem borzasztóan idegesít, és nem tudok szemet hunyni fölöttük, nem is akarok. Csak a hangnem gáz. Sok volt a nagyon szubjektív személyes fellángolás. Így fel is hagytam vele odaát. Ám olvasgatva az utcán a plakátokat, a híreket hallgatva, vagy nézve az országgyűlési túdósítást, rájön az ember, hogy így se jobb. Írni kell, írni szertenék arról, hogy szerintem mi van ma, mi lehetne ma és mi az ami ne legyen se ma, se holnap, se azután. Ezért van hát most ez. És immáron nem egyedül. Nyílt gonoldatiságú fórumot szeretnék, olyat ahol sok vélemény szólal meg. Érdekes, de úgy sejtem, hogy valahogy majd azért mégis egybecsengnek. Részemről fontosnak érzem - ha már egyszer politikai tárgyú lesz ez a baszás -, hogy nagy hangsúlyt kapjon az objektivítás és a választékosság. Erre oda kell figyelnem, mert hajlamos vagyok az idegeskedésre. Még írás közben is. És persze a tények. De ez abszolút nyilvánvaló és releváns.
Lesz itt minden, innen és onnan, múltból és jelenből, a "Nagyfaluból" és a kisebbekből, minden. Csak egy a lényeg: Ha valaki majd beleolvas ebbe, abból ne szörnyülködést vagy szívrohamot váltson ki. Árnyaljon. A szkepticizmus viszi előre a világot.

Szólj hozzá!

Címkék: előszó cél

A bejegyzés trackback címe:

https://szubpol.blog.hu/api/trackback/id/tr11811349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása